Konkurs Telenor fondacije otvoren do 23. februara

Odluke o podršci projektima biće donijete od strane Upravnog odbora Telenor fondacije na narednoj sjednici koja je planirana za početak marta 2015.godine
71 pregleda 0 komentar(a)
Adrijana Husić, Foto: Telenor
Adrijana Husić, Foto: Telenor
Ažurirano: 16.02.2015. 17:43h

Konkurs Telenor fondacije za podršku projektima posvećenim osnaživanju mladih i njihovoj edukaciji u digitalnom svijetu je otvoren za prijave do 23. februara u 17 časova.

Iz Fondacije su još jednom poslali poziv svim zainteresovanim organizacijama da dodatna pitanja o konkursu ili prijave pošalju na e-mail fondacija@telenor.me, a sve dodatne informacije u vezi sa konkursom se mogu preuzeti OVDJE.

Adrijana Husić, menadžer Telenor fondacije je naglasila da joj posebno zadovoljstvo pričinjava što se prijavljuju mladi ljudi sa idejama vrijednim razmatranja, a svi u Fondaciji će im pružiti podršku i sugestije za napredak.

"U duhu naše misije "Ovdje smo da pomognemo" želimo da riješimo dileme i odgovorimo na sva pitanja koja zainteresovane organizacije imaju prije slanja prijave. Kao što naglašavamo od samog osnivanja Fondacije, razvoj izabranih projekata će biti propraćen ne samo finansijskom već i logističkom podrškom, kako bi smo od samog početka stvarali partnerski odnos. Dok su realizacije projekata izabranih na prethodnom konkursu u toku, željno iščekujemo kakve ideje će stići na našu adresu ovoga puta i na koje ćemo još načine odgovoriti izazovima u društvu i doprinijeti održivijoj budućnosti", kazala je Husić.

Odluke o podršci projektima biće donijete od strane Upravnog odbora Telenor fondacije na narednoj sjednici koja je planirana za početak marta 2015.godine.

Članove Upravnog odbora čine predstavnici Telenora: izvršni direktor Majkl Malvebo, direktora ljudskih resursa Biljana Radusinović i direktor korporativnih poslova Ivica Ivanović, kao i direktor za marketing i prodaju u kompaniji Domen Nataša Đukanović i profesor na Ekonomskom fakultetu Anđelko Lojpur.

Bonus video: