Rade sva skijališta

Na skijalištu Kolašin 1450 vrijeme je potpuno oblačno, bez padavina. Temperatura se kreće od dva stepena u podnožju do jedan stepen na vrhu staze, a putevi su prohodni
0 komentar(a)
Savin kuk, skijanje, Foto: Obrad Pješivac
Savin kuk, skijanje, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 16.02.2015. 10:33h

Sva skijališta u Crnoj Gori danas su u funkciji, staze su sređene i putevi prohodni. Na skijalištu Kolašin je sunčano. Visina snijega u podnožju je 90 centimetara.

“Temperatura je od minus četiri stepena u podnožju do minus pet stepeni na vrhu staze, putevi su prohodni, dok od ski liftova rade baby lift, ski lift Jezerine, Ćupovi i šestosjed Vilina voda” navodi se u izvještaju Nacionalne turističke organizacije (NTO). Na Vučju je takođe sunčano. Trenutna temperatura je jedan stepen ispod nule.

Visina snijega u podnožju je oko 140 centimetara, dok je na vrhu staze oko 165 centimetara. Put je prohodan, rade rekreativna i ciciban staza, kao i za najmladje staze za sankanje. Na skijalištu Savin kuk je vedro i bez vjetra. Trenutna temperatura iznosi minus dva stepena.

Visina snijega u podnožju je 135 centimetara, a na vrhu staze 150 centimetara. Staze su sređene, liftovi i žičara su u funkciji, a put do skijališta je prohodan. U ski centru Javorovača je sunčano. Temperatura ovog jutra iznosi minus dva stepena, dok je visina sniježnog pokrivača u podnožju 110 centimetara.

Na skijalištu Lokve staze su odlično pripremljene, temperatura je od minus dva stepena u podnožju do minus tri stepena na vrhu staze. Visina sniježnog pokrivača u podnožju je 50 centimerara, a na vrhu oko jedan metar.

Bonus video: