Deset centimetara novog snijega u Kolašinu

“Kamionom i traktorom minulih dana čišćeni su putevi u Morači i Rovcima. Očišćeni su putevi u selima Bare Radovića, Đuđevina, Prekobrđe do Petrove Ravni, Vlahovići, Gornja Rovca, Ulje do kuće Radovana Bulatovića i Mrtvo Duboko do kuće Nikole Minića. To je ukupno 45 km puteva“, kazao je Bulatović
841 pregleda 2 komentar(a)
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović

Preko 10 cm novog snijega, na skoro pola metra napadalog minule sedmice, ponovo, od jutros, drži u pripravnosti mehanizaciju kolašinskog Komunalnog preduzeća. Kako kaže direktor Milivoje Bulatović, čiste se gradske I prigradske ulice, ali I trotoari I pješačke staze u užem centru grada.

Pored puteva do sela bližih gradu, očišćeni su, tvrdi, I neki do najudaljenijih sela u opštini.

“Kamionom i traktorom minulih dana čišćeni su putevi u Morači I Rovcima. Očišćeni su putevi u selima Bare Radovića, Đuđevina, Prekobrđe do Petrove Ravni, Vlahovići, Gornja Rovca, Ulje do kuće Radovana Bulatovića I Mrtvo Duboko do kuće Nikole Minića. To je ukupno 45 km puteva“, kazao je Bulatović.

Prema njegovim riječima putevi su prohodni I ka selima Međuriječje, Cerovica, sve do Mrtvog Dubokog, ali I putni pravac ka Trešnjici.

“Prilazne puteve do nekih kuća nijesmo uspjeli da očistimo jer smo imali veliki problem sa ledom, koji e na putevima bio od ranije, pa ga je snijeg samo prekrio. Sjutra mehanižacija kreće I ka selu Vranještica”, najavljuje Bualtović.

On je apelovao na sugrađane da vode računa kako I gdje parkiraju vozila u gradu. Kako tvrdi, neprospisno parkirani automobili stvraju velike probleme, jer mašine ne mogu da prođu i očiste sve što je planirano.

Galerija

Bonus video: