Vučje danas ne radi zbog jakog vjetra

U ski centru Javorovača je oblačno, temperatura ovog jutra iznosi pet stepeni ispod nule, dok je visina sniježnog pokrivača u podnožju 130 centimetara
0 komentar(a)
Ski centar Vučje, Foto: Ski centar Vučje
Ski centar Vučje, Foto: Ski centar Vučje
Ažurirano: 11.02.2015. 10:34h

Skijališta Kolašin, Savin kuk, Javrovača i Lokve danas su u funkciji, dok Ski centar Vučje neće raditi zbog jakog vjetra.

"Na skijalištu u Kolašinu ovog jutra oblačno i bez padavina. Temperatura je od minus pet stepeni u podnožju do minus šest stepeni na vrhu staze", navodi se u izvještaju Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Putevi su prohodni, dok od ski liftova rade baby lift, ski lift Jezerine i šestosjed Vilina voda. Visina snijega u podnožju je 120 centimetara.

Na skijalištu Vučje jak vjetar, tako da ni danas neće raditi. Trenutna temperatura iznosi minus pet stepeni.

Visina snijega u podnožju je oko 150 centimetara, dok je na vrhu staze oko 180 centimetara.

Na skijalištu Savin kuk je oblačno i bez padavina, put je prohodan i redovno se čisti.

Trenutna temperatura iznosi minus pet stepeni. Visina snijega u podnožju je 135 centimetara. Staze su sređene, liftovi i žičara su u funkciji.

U ski centru Javorovača je oblačno, temperatura ovog jutra iznosi pet stepeni ispod nule, dok je visina sniježnog pokrivača u podnožju 130 centimetara.

Na Lokvama je jutros oblačno, visina sniježnog pokrivača iznosi oko 75 centimetara. Temeperatura je minus četiri stepena, put je prohodan, a staze pripremljene.

Bonus video: