Sva skijališta u Crnoj Gori jutros rade

Na skijalištu Kolašin je vedro, uslovi za skijanje su idealni, temperatura je od minus jedan stepen u podnožju do minus dva na vrhu staze
1 komentar(a)
Snijeg, zimska sezona, skijalište, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Snijeg, zimska sezona, skijalište, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 04.02.2015. 11:34h

Sva skijališta u Crnoj Gori jutros rade, a visina snijega iznosi do 140 centimetara. Na skijalištu Kolašin je vedro, uslovi za skijanje su idealni, temperatura je od minus jedan stepen u podnožju do minus dva na vrhu staze. Od ski liftova rade baby lift, ski lift Jezerine i šestosjed Vilina voda, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije (NTO).

Visina snijega u Kolašinu je od 100 do 140 centimetara. Na Vučju je oblačno i bez padavina, staze su sređene i pripremljene za ljubitelje zimskih sportova. Visina snijega je 90 centimetara na vrhu, a u podnožju 120. Temperatura iznosi minus dva stepena. Otvorene su ciciban i rekreativna staza. Na skijalištu Savin Kuk je oblačno, snijeg i dalje pada umjerenog intenziteta. Od srijede je palo novih 30-ak centimetara, tako da visina sniježnog pokrivača iznosi oko 160 centimetara. Temperatura je jedan stepen ispod nule, a staze su sređene.

Na Javorovači jutros oblačno uz slab snijeg. Temperatura je dva stepena ispod nule, dok je visina snijega oko 130 centimetara. Na skijalištu Lokve je oblačno sa snijegom, temperatura je nula stepeni. Visina snijega iznosi 40 centimetara.

Bonus video: