Klizište u Crmnici, saobraćaj obustavljen

Mještane Limljana, čuvenog po tome što su bili jedino selo na svijetu sa čak pet željezničkih stanica na bivšoj uskotračnoj pruzi od Bara do Virpazara preko Sutormana, i dalje muče odroni i na donjem putu kroz selo, koji im otežavaju život već više od godinu i po dana
94 pregleda 1 komentar(a)
Limljani, Foto: Anto Baković
Limljani, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 29.01.2015. 15:24h

Na takozvanom gornjem putu u Limljanima u Crmnici zbog pojave klizišta obustavljen je saobraćaj za sva vozila.

Iz opštinskog Sekretarijata za uređenje prostora saopštili su da je klizište oštetilo i denivelisalo asvalt na lokalnom putu Virpazar- Bar preko Sutormana, na dionici od zaseoka Marovići u Boljevićima do zaseoka Kosovići-skretanje za Limljane.

Vozači su upućeni da mogu da koriste lokalni put za Limljane, od zaseoka Kosovići do Virpazara. Obustava saobraćaja važiće dok klizište ne bude sanirano.

Mještane Limljana, čuvenog po tome što su bili jedino selo na svijetu sa čak pet željezničkih stanica na bivšoj uskotračnoj pruzi od Bara do Virpazara preko Sutormana, i dalje muče odroni i na donjem putu kroz selo, koji im otežavaju život već više od godinu i po dana.

Prvi je na putu između Boljevića i Limljana, a drugi na skretanju za stajalište Crmnica.

Na oba puta je intervenisano nasipanjem građevinskog materijala, no, put prema stajalištu i dalje kroz Crmničko polje veoma je otežan i za mala vozila, pa mještani kažu da su bolju komunikaciju sa Virpazarom imali prije jednog vijeka, dok je radila pruga.

Bonus video: