Uskoro zaštitna mreža iznad staze ka plaži Mogren

Početak radova planiran je za februar, a za ovu investiciju Morsko dobro je opredijelilo oko 47.400 eura. Izvođač radova biće preduzeće “Bi Kod” iz Podgorice, dok će nadzor vršiti konzorcijum “Tekton Group”, takođe iz Podgorice, po ugovorenoj cijeni od oko 3.400 eura
79 pregleda 3 komentar(a)
Mogren, plaža Mogren, Foto: Vuk Lajović
Mogren, plaža Mogren, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 23.01.2015. 14:13h

U cilju unapređenja bezbjednosti pješačke staze koja vodi prema kupalištu Mogren, Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom ugovorilo je postavljanje zaštitne mreže na kosini iznad ove pješačke staze. Naime, budući da je duž pješačke staze opasnost od odrona povremeno velika, pogotovo u slučaju nestabilnih vremenskih uslova, Javno preduzeće je prepoznalo obezbjeđivanje ovog dijela obale kao jednu od prioritetnih aktivnosti u narednom periodu.

Početak radova planiran je za februar, a za ovu investiciju Morsko dobro je opredijelilo oko 47.400 eura. Izvođač radova biće preduzeće “Bi Kod” iz Podgorice, dok će nadzor vršiti konzorcijum “Tekton Group”, takođe iz Podgorice, po ugovorenoj cijeni od oko 3.400 eura.

Predstojeći radovi planirani su nakon što je, protekle godine, Javno preduzeće “Morsko dobro” uložilo u postavljanje nove i bezbjednije ograde na pješačkoj stazi prema Mogrenu.

Bonus video: