Berane: KUD "Duga" obradovalo učenike OŠ "Vukajlo Kukalj" iz Šekulara

lanovi KUD '"Duga", kako je saopšteno, obradovaće i učenike osnovne škole u Lubnicama 30. decembra, kada će im dodijeliti poklon paketiće, a njihovoj školi uručiti DVD plejer, koji su obezbijedili i školi u Šekularu
218 pregleda 1 komentar(a)
OŠ Vukajlo Kukalj pokloni, Foto: KUD Duga
OŠ Vukajlo Kukalj pokloni, Foto: KUD Duga
Ažurirano: 24.12.2014. 16:28h

Članovi Kulturno-umjetničkog društva "Duga" Berane posjetili su OŠ "Vukajlo Kukalj" iz Šekulara i učenicima zajedno sa Djeda Mrazom uručili poklon paketiće za Novu godinu.

Kulturno-umjetničko društvo "Duga" je 16. decembra u saradnji Centra za kulturu održalo humanitarni novogodišnji koncert , a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je obezbeđivanju novogodišnjih paketića učenicima osnovnih škola iz Šekulara i Lubnica.

Profesori i učenici OŠ "Vukajlo Kukalj" zajedno sa direktorom Vukadinom Božovicem su u znak zahvalnosti, priredili kulturno-zabavni program i uručili zahvalnicu KUD-u "Duga".

Članovi KUD '"Duga", kako je saopšteno, obradovaće i učenike osnovne škole u Lubnicama 30. decembra, kada će im dodijeliti poklon paketiće, a njihovoj školi uručiti DVD plejer, koji su obezbijedili i školi u Šekularu.

Bonus video: