Nikšić: Lovci dobrovoljno dali krv

"Ovo je prva akcija lovaca, a nadamo se da će ih u budućnosti biti još. Odziv je bio veliki, a među prijavljenima ima dosta davaoca koji su članovi drugih organizacija", kazao je Radomir Nikolić, predsjednik Upravnog odbora lovačkog društva
208 pregleda 3 komentar(a)
lovačko društvo Dr Zoran Kesler, Foto: Svetlana Mandić
lovačko društvo Dr Zoran Kesler, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 24.12.2014. 14:21h

Povodom obilježavanja godišnjice smrti predsjednika lovačkog društva "Dr Zoran Kesler" iz Nikšića Dragana Šakotića lovci su organizovali akciju davanja krvi i tom prilikom je prikupljeno 57 jedinica dragocjene tečnosti.

"Ovo je prva akcija lovaca, a nadamo se da će ih u budućnosti biti još. Odziv je bio veliki, a među prijavljenima ima dosta davaoca koji su članovi drugih organizacija", kazao je Radomir Nikolić, predsjednik Upravnog odbora lovačkog društva.

Momčilo Rodnović je najstariji član društva i rado se odazvao pomenutoj akciji.

"Od 57. godine sam redovan član društva. Mislim da treba da produžimo sa ovako humanim akcijama“, kazao je sedamdesetsedmogodišnji Rondović.

U prostrijama lovačkog doma održana je i komemorativnu sjednicu, a u toku naredne sedmice Lovački savez Crne Gore će svim današnjim dobrovoljnim davaocima uručiti zahvalnice.

Sin Dragana Šakotića, Radovan, koji je takođe član društva, zahvalio se lovcima u ime porodice što su se sjetili njegovog oca i na ovakav način obilježili godišnjicu njegove smrti.

Bonus video: