Humanitarna žurka za Miloša Džarlića

Miloš Džarlić je 11. avgusta doživio tešku nezgodu, kada je pri skoku u more zadobio frakturu dva vratna pršljena i nagnječenje kičmene moždine, što je uslovilo oduzetost gornjih i donjih ekstremiteta
3 komentar(a)
Miloš Džarlić
Miloš Džarlić
Ažurirano: 22.12.2014. 13:04h

Humanitarna žurka za Miloša Džarlića pod nazivom „Neka ovaj povod bude human – neka jedna odlična žurka bude u humanitarne svrhe“ održaće se u utorak, 23. decembra u Podgorici u klubu Gatsby. Cijena ulaznice za ovu humanitarnu žurku iznosi 1 euro, ili pokazati na ulazu SMS na 14525.

Posjetioce će zabavljati DJ asocijacija Stereo Ambasada, koju čine DJ – evi: LuckyDee, b2b i John K, a koji su, zajedno sa menadžmentom kluba organizatori ove humanitarne akcije za Miloša. Za DJ pultom smjenjivaće se i DJ Serdar, DJ Sophie, te DJ – evi iz Groovefellaz organizacije: Noi3, B2B i Kavon.

Miloš Džarlić je 11. avgusta doživio tešku nezgodu, kada je pri skoku u more zadobio frakturu dva vratna pršljena i nagnječenje kičmene moždine, što je uslovilo oduzetost gornjih i donjih ekstremiteta.

Miloš je prije 17 dana otputovao u Notvil (Švajcarska), na kliniku u kojoj će pokušati ponovo da stane na svoje noge. Do sada je raznim humanitarnim akcijama sakupljeno 208. 000 eura, što je dovoljno za četiri mjeseca liječenja od neophodnih šest. Kako bi dobio kompletan tretman i pokušao dobiti životnu bitku, potrebno je obezbijediti još 100. 000 eura.

"Pozivamo sve ljude širokog srca, te one koji mogu da pomognu, da dođu i budu dio pomoći za život jednog mladog momka, kome je i te kako potrebna pomoć. Pobijedimo život zajedno", poručili su organizatori.

Posdjetimo, kompanija Mtel pokrenula je humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za liječenje Miloša Džarlića. Korisnici ove mreže mogu slati poruke za pomoć Milošu na 14525. Poruka može da sadrži bilo koje slovo, a cijena poslatog SMS – a iznosi jedan euro.

Bonus video: