Ragbisti igraju za pomoć Milošu Džarliću

Svi koji žele pomoći Milošu Džarliću mogu poslati poruku na 14525 za M:tel
0 komentar(a)
ragbisti
ragbisti
Ažurirano: 18.12.2014. 16:59h

Crnogorski ragbisti organizuju humanitarnu utakmicu „Jug-Sjever “ kojom 21. decembra u Baru žele da prikupe pomoć Baraninu Milošu Džarliću (26) koji se od kraja prošlog mjeseca nalazi u Švajcarskoj gdje će se operisati i liječiti.

Miloš je doživio nezgodu 11. avgusta, kada je pri skoku u more zadobio frakturu dva vratna pršljena i nagnječenje kičmene moždine, što je uslovilo oduzetost nogu i ruku.

Kako je "Vijestima“ rečeno iz ragbi kluba "Mornar", za selekciju "Jug" igraće ragbisti "Mornara“, "Arsenala" i "Krstaša", dok će za "Sjever" igrati ragbisti “Nikšića“, "Lovćena" i "Budućnosti“.

“Kotizacija će biti tri eura za svakog igrača i službeno lice koji izađu na teren, a u publici će biti dva punkta na kojima će gledaoci sami moći da daju svoj novčani doprinos akciji”, istakli su iz RK "Mornar".

Utakmica u nedjelju počinje u podne na terenu pored hotela "Princess".

Miloš Džarlić je nakon povrede operisan u Podgorici 13. avgusta, a kako u Crnoj Gori nema mogućnosti za njegovo izlječenje, morao je otići na kliniku u Švajcarskoj gdje jedan dan boravka košta 2.100 eura, a njegovo liječenje zahtijeva sveobuhvatnu interdisciplinarnu terapiju kvadriplegije i prevazilazi finansijske mogućnosti njegove porodice.

Bonus video: