Novosel i „Luštica Development“ potpisali ugovor o godišnjem sponzorstvu

Ovim sponzorstvom “Luštica Development” nastaviće sa podrškom mladima, sportskim i kulturnim sadržajima, zdravstvenom sektoru i uopšte razvoju lokalne zajednice
0 komentar(a)
Ivan Novosel, Foto: Siniša Luković
Ivan Novosel, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 18.12.2014. 13:54h

Gradonačelnik Tivta Ivan Novosel i izvršni direktor kompanije „Luštica Development“ Daren Gibson potpisali su danas ugovor o godišnjem spozorstvu te kompanije koja će za razne korisnike i oblasti tokom 2015 godine, izdvojiti ukupno 150 hiljada eura.

Ovim sponzorstvom “Luštica Development” nastaviće sa podrškom mladima, sportskim i kulturnim sadržajima, zdravstvenom sektoru i uopšte razvoju lokalne zajednice.

“Naš projekat Luštica Bay za plan ima promovisanje aktivnog, zdravog života i kroz ovaj ugovor o sponzorstvu koji smo danas potpisali, naše donacije biće usmjerene na sportske, zabavne i kulturne aktivnosti, između ostalog, da podstaknemo razvoj ovih sektora u okviru zajednice i konačno, omogućimo da Luštica Bay utiče na rast i razvoj ovih sektora i postane centar aktivnog i zdravog življenja na Jadranu.

Sljedeće godine, uz podršku sportu, zdravstvenim i kulturnim ustanovama, takođe ćemo nastojati da podstaknemo razvoj energetskog, poljoprivrednog kao i obrazovnog sektora",kazao je Gibson podsjećajući da je „Luštica Development“ u protekle četiri godine kroz razne forme društveno odgovornog poslovanja, uložila preko pola miliona eura u razne projekte u više crnogorskih gradova.

Zahvaljujući se „Luštici Development“ na svemu što je ta kompanija do sada uradila na podršci razvoju lokalne zajednice, gradonačelnik Novosel je podvukao da će od nove sponzorske tranše, korist dogodine imati širok spektar potencijalnih korisnika tih sredstva iz NVO sektora, sporta, društvenih organizacija i drugih.

„Sve to doprinijeće našim zajedničkim stremljenjima da Tivat postane sredina prepoznata po kvalitetu življenja", kazao je Novosel dodajući da će Opština i „Luštica Development“ zajedno procjenjivati što će se dogodine finansirati sredstvima sponzorstva te kompanije lokalnoj zajednici.

Bonus video: