Hypo Alpe Adria banka šalje Miloševića u Pariz

U banci su veoma zadovoljni odzivom i interesovanjem klijenata za Hypo MasterCard Standard karticu na rate, koja “omogućava otplatu duga, ali bez kamate, i do 12 rata za: kupovinu na svim prodajnim mjestima kao i na Internetu, kao i za podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu”
60 pregleda 0 komentar(a)
Hypo Alpe Adria Banka, Foto: Hypo Alpe Adria banka
Hypo Alpe Adria Banka, Foto: Hypo Alpe Adria banka
Ažurirano: 15.12.2014. 12:53h

Glavnu nagradu, put u Pariz za dvije osobe, u nagradnoj igri koju su organizovali Hypo Alpe Adria banka i Master card osvojio je Predrag Milošević.

Drugu nagradu, iPad, dobila je Kaća Tomčuk, a treća nagrada, iPhone 5, pripala je Verici Škerović.

Prethodno su podijeljene 84 nedjeljne nagrade.

Hypo Alpe Adria Banka organizovala je od 1. oktobra nagradnu kampanju namijenjenu korisnicima platnih kartica MasterCard, koja je završena 30. novembra.

“Hypo banka bi 'najbrže' nove klijente svake nedjelje obradovala sa po 9 nedjeljnih poklona. Prva tri klijenta koji su tokom tih sedmica aplicirali i dobili Master karticu bili su nagrađeni vaučerom Bar kod shopa u vrijednosti od 50 eura, naredna tri klijenta dobijali su po MP4 player, a tri klijenta su dobijali po kožni novčanik za kartice,” napominje se u saopštenju banke.

U banci su veoma zadovoljni odzivom i interesovanjem klijenata za Hypo MasterCard Standard karticu na rate, koja “omogućava otplatu duga, ali bez kamate, i do 12 rata za: kupovinu na svim prodajnim mjestima kao i na Internetu, kao i za podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu”.

U saopštenju se dalje navodi da otplata na rate važi za sve transakcije odrađene u zemlji i inostranstvu, a “korisnici Hypo MasterCard Standard kartice na rate imaju mogućnost da, bez obzira da li banka ima sklopljen ugovor sa prodavcem ili ne, ostvare kupovinu ili podizanje gotovine i plaćeni iznos podijele od dvije do 12 rata, i time na jednostavan način odgode naplatu i rasterete svoj kućni budžet”.

Klijent, naglašavaju, može da izabere da svaku transakciju podijeli na onoliko mjesečnih rata koliko sam odabere, a najviše do 12.

Bonus video: