Pošta predstavila objedinjeni paket elektronskih usluga

„Krajnji cilj je da se savremenom korisniku preko web-a učine dostupnim usluge koje su mu trenutno na raspolaganju u 135 poslovnica"
0 komentar(a)
Pošta Crne Gore, Foto: Zoran Đurić
Pošta Crne Gore, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 16.12.2014. 10:03h

Pošta Crne Gore promovisala je juče objedinjeni paket elektronskih usluga “E-post Montenegro”.

Portparolka Vesna Goljević - Novović objasnila je da neki od servisa iz elektornskog paketa usluga već funkcionišu, a neki će tek biti aktivirani:

“Crna Gora je na ovaj dan 2005. godine, prvi put nakon 1913. samostalno izdala poštansku marku. Zbog toga nije slučajno da baš na taj dan promovišemo novu dimenziju poslovanja”.

U ovom trenutku elektronski paket usluga Pošte čine servis veb telgram, veb šop, on-lajn adresinica, od naredne godine ponudiće i uslugu e-račun.

"Servis veb telegram omogućava predaju telegrama preko interenta po istim cijenama kao i na klasičan način i taj servis smo prvi ponudili u regionu. Veb šop je internet prodavnica u kojoj možete naručiti i kupiti knjige suvenire i filatelističke proizvode i dobiti ih poštom. A on lajn adresinca omogućava elektronsko adresiranje pošiljaka. E-račun ćemo posebno promovisati ... i njime ponuditi elektronsko plaćanje mjesečnih računa", pojasnila je Goljević - Novović.

Bonus video: