Počeko novogodišne kićenje Herceg Novog

Ugostitelji sa Škvera su se sami dogovorili o načinu dekorisanja svojih objekata čime će dati značajan doprinos da Šetalište zablista u prazničnom ruhu
81 pregleda 1 komentar(a)
Herceg Novi, Nova Godina, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Nova Godina, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 09.12.2014. 13:16h

Postavljanjem svjetlećih ukrasa i jelke ispred i na ulazu u zgradu Opštine, i ukrašavanjem glavne ulice počelo je ukrašavanje grada povodom novogodišnjih i božićnih praznika.

Kako je najavljeno iz Komunalno-stambenog preduzeća, planirano je kićenje centra grada, Škvera, gdje će biti organizovan doček Nove godine, Igala, Tople, Autobuske stanice, kružne raskrsnice u Meljinama, Belaviste i trga Mića Pavlovića u Starom gradu. Na Toploj kod fontane biće napravljena svjetleća piramida, a na glavnom gradskom trgu, kao i prošle godine biće postavljena velika svjetleća jelka. Za ukrašavanje Škvera, gdje će biti organizovan doček Nove godine, upotrijebiće se svjetleći elementi i dekoracija od prošle godine.

Ugostitelji sa Škvera su se sami dogovorili o načinu dekorisanja svojih objekata čime će dati značajan doprinos da Šetalište zablista u prazničnom ruhu.

Ove godine će pored vještačkih ukrasa, biće korišćeno i mediteransko rastinje.

Za kupovinu dekorativnog materijala - ukrasnih sijalica, vinjeta , instalacija, svjetlećih zavjesa, ukrasnih crijeva, tuja, Opština je izdvojila 3 000 eura.

Bonus video: