Poznate ličnosti u kampanji za pomoć Milošu Džarliću

Miloš je operisan u Podgorici 13. avgusta, a s obzirom da kod nas ne postoji mogućnost da se Miloš izliječi, jedina šansa za njegov oporavak je klinika u Švajcarskoj, gdje dan boravka košta 2.100 eura
7 komentar(a)
Pomozimo Milošu, Foto: Screenshot(YouTube)
Pomozimo Milošu, Foto: Screenshot(YouTube)
Ažurirano: 03.12.2014. 19:50h

Popularni sportisti Majda Mehmedović, Niša Saveljić, Ivan Strugar, Bogdan Bogdanović, Aleksandar Pavlović, Goran Đukanović, kao i glumac Dušan Kovačević, pozvali su humane ljude da pomognu Milošu Džarliću koji se trenutno nalazi na liječenju u Švajcarskoj.

Prethodno su isti poziv uputili članovi organizacije The Books of Knjige.

Miloš je prije šest dana otputovao u Švajcarsku gdje će se operisati i liječiti.

Miloš je doživio nezgodu 11. avgusta, kada je pri skoku u more zadobio frakturu dva vratna pršljena i nagnječenje kičmene moždine, što je uslovilo oduzetost nogu i ruku.

Operisan je u Podgorici 13. avgusta, a s obzirom da kod nas ne postoji mogućnost da se Miloš izliječi, jedina šansa za njegov oporavak je klinika u Švajcarskoj, gdje dan boravka košta 2.100 eura, a njegovo liječenje zahtijeva sveobuhvatnu interdisciplinarnu terapiju kvadriplegije i prevazilazi finansijske mogućnosti njegove porodice.

Kompanija m:tel pokrenula je humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za liječenje Džarlića. Korisnici te mreže mogu slati poruke za pomoć Milošu na 14525.

Poruka može da sadrži bilo koje slovo, a cijena poslatog SMS-a je jedan euro.

Bonus video: