BESPLATAN MAGAZIN

Prvo izdanje Telenor Kontakta: Ponude, usluge i priče iz kompanije

Ovaj mjesečni magazin pored aktuelnosti iz Telenora donosi novosti iz kulture, muzike, zabave i predstavlja poslednje tehnološke trendove
62 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 16.02.2019. 19:20h

Prvo izdanje Telenor Kontakta je objavljeno i od danas je dostupno svim Telenorovim korisnicima i zainteresovanim građanima. 

Telenor Kontakt je besplatan magazin za korisnike, a pruža sve informacije u vezi sa ponudom Telenora, uslugama i najnovijim pričama iz kompanije.

Ovaj mjesečni magazin pored aktuelnosti iz Telenora donosi novosti iz kulture, muzike, zabave i predstavlja poslednje tehnološke trendove. 

U prisustvu zaposlenih Telenora koji su pomogli pokretanje ove sjajne priče i drugih brojnih gostiju, u Čelebić Sport Klubu večeras je zvanično lansiran magazin.

Gostima su se obratili Majkl Malvebo, izvršni direktor Telenora Crna Gora i Mikel Noesgaard, glavni urednik Telenor Kontakt magazina. 

Malvebo je još jednom podsjetio da Telenor uvijek donosi novine na crnogorskom tržištu kojem je kompanija veoma posvećena. Imajući u vidu da je ovo doba godine inspirativno, on je podsjetio da će Telenor Kontakt biti još jedan kanal koji će Telenor dodatno približiti korisnicima i učiniti komunikaciju sa njima kreativnom i inspirativnom. 

“U Telenoru radimo mnogo stvari u oblasti korporativne odgovornosti. Bez ikakve sumnje, vjerujem da će vas čitanje takvih priča inspirisati da nam se pridružite u razvoju društva, kako bismo zajedno činili živote građana boljim i lakšim”, istakao je Malvebo.

Noesgaard, glavni urednik Telenor Kontakta večeras je izjavio da je omogućavanje i približavanje komunikacije što većem broju ljudi izuzetno je važno za Telenor tokom cijele godine. 

"Ali, biti u kontaktu tokom decembra i januara se čini važnijim nego ikada. Zato nije slučajno što vi večeras u rukama držite prvo izdanje Telenor Kontakt magazina. Vodimo vas u novi svijet telekomunikacija, najnovijih uređaja i digitalnih servisa, i dijelimo sa vama mnoštvo kulturnih, umjetničkih i sportskih događaja’’, rekao je on.

Ovaj lifestyle magazin će biti publikovan mjesečno na 52 strane, štampan u 6.000 primjeraka i moći će da se nađe u svim Telenorovim prodavnicama, najpoznatijim hotelima, kafićima i restoranima u Crnoj Gori. 

Telenor Kontakt ima za cilj da bude saržajno bogat ‘’lifestyle’’ magazin, relevantan za Crnu Goru i sve naše postojeće i potencijalne korisnike. To je magazin posvećen svim dobrim stvarima koji se dešavaju na lokalnom nivou, kao i jedini kanal komunikacije koji predstavlja kompletnu ponudu Telenora na ovom tržištu. 

Galerija