Ćalović novinarima Informera i 777: Pitajte Brana i Džigija o javnom moralu

Tabloid Informer CG, provladin list sa sjedištem u Srbiji, već mjesecima vodi monstruoznu kampanju protiv Ćalović
133 pregleda 38 komentar(a)
Vanja Ćalović, Foto: Savo Prelević
Vanja Ćalović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.12.2014. 12:25h

Novinari "Informera" i Televizije 777 tražili su na pres konferenciji da direktorica MANS-a Vanja Ćalović odgovori na pitanje kakva je njena definicija političke korupcije i javnog morala.

"To mogu bolje da vam odgovore Brano (Branislav Mićunović) i Džigi (Sava Grbović)", odgovorila im je Ćalović.

Tabloid Informer CG, provladin list sa sjedištem u Srbiji, već mjesecima vodi monstruoznu kampanju protiv Ćalović, koju su osudile većina političkih partija, nevladinih organizacija, stranih ambasada i delegacija.

MANS je ranije saopštio da je tabloid "Informer" samo produžena ruka izvršne vlasti kojom vrši medijski linč svojih neistomišljenika i širi govor mržnje.

MANS je ranije ukazivao i da Televizija "777" koja je u vlasništvu Lutije Crne Gore, u potpunosti nezakonito emituje svoj program, a da je odobrenje koje je dobila od Agencije za elektronske medije izdato suprotno zakonu i propisima.

MANS je, kako je ranije saopšteno, imao uvid u dokumentaciju koja "pokazuje da je Lutrija Crne Gore dobila odobrenje za emitovanje televizijskog programa, suprotno odredbama Pravilnika o postupku izdavanja dozvola za prenos i emitovanje radio-difuznih signala, koji je važio u vrijeme kada je odobrenje izdato"

Bonus video: