Poklon vaučeri za klijentkinje "Centra za ženska prava"

"16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama" je globalna, svjetska kampanja koju obilježava 1,700 organizacija u preko 100 država svijeta
0 komentar(a)
vaučeri, Mercator
vaučeri, Mercator
Ažurirano: 02.12.2014. 14:12h

Kompanija Mercator-CG se povodom globalne kampanje „16 dana borbe protiv nasilja nad ženama“ simbolično pridružila akciji i uručila poklon vaučere predstavnicama Centra za ženska prava, koji će ih predati svojim klijentkinje.

Kako je najabljeno iz kompanije, ovo je prva u nizu akcija kojima će Mercator podržati društveno ugrožene grupe u Crnoj Gori.

„U prethodnom periodu niz organizacija koje se bave nasiljem nad ženama ulagalo je velike napore za promjenu odnosa društva prema ovom problemu, pa je kompanija Mercator-CG odlučila da svojim doprinosom pomogne u skretanju pažnje na njihove napore. Ovo je simbolična pomoć, ali bi željeli da svaki pojedinac i preduzeće učine koliko mogu i svojom podrškom pošalju snažnu poruku o važnosti borbe protiv nasilja nad ženama“, saopšteno je iz kompanije Mercator-CG.

"16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama" je globalna, svjetska kampanja koju obilježava 1,700 organizacija u preko 100 država svijeta.

Kampanja je počela 25. novembra Međunarodnim danom borbe protiv nasilja nad ženama i završava se 10. decembra Međunarodnim danom ljudskih prava.

Bonus video: