Miloš Džarlić otputovao na liječenje u Švajcarsku

Miloš je doživio nezgodu 11. avgusta, kada je pri skoku u more zadobio frakturu dva vratna pršljena i nagnječenje kičmene moždine
10 komentar(a)
Miloš Džarlić, Foto: Facebook.com
Miloš Džarlić, Foto: Facebook.com
Ažurirano: 27.11.2014. 14:38h

Baranin Miloš Džarlić (26) otputovao je danas avionom iz Podgorice za Švajcarsku gdje će se operisati i liječiti, objavljeno je na Facebook grupi za pomoć mladiću.

Miloš je doživio nezgodu 11. avgusta, kada je pri skoku u more zadobio frakturu dva vratna pršljena i nagnječenje kičmene moždine, što je uslovilo oduzetost nogu i ruku.

Operisan je u Podgorici 13. avgusta, a s obzirom da kod nas ne postoji mogućnost da se Miloš izliječi, jedina šansa za njegov oporavak je klinika u Švajcarskoj, gdje dan boravka košta 2.100 eura, a njegovo liječenje zahtijeva sveobuhvatnu interdisciplinarnu terapiju kvadriplegije i prevazilazi finansijske mogućnosti njegove porodice.

Kompanija m:tel pokrenula je humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za liječenje Džarlića. Korisnici te mreže mogu slati poruke za pomoć Milošu na 14525. Poruka može da sadrži bilo koje slovo, a cijena poslatog SMS-a je jedan euro.

Bonus video: