Drugi Međunarodni karneval u Tivtu početkom juna

ODR
632 pregleda 0 komentar(a)
Sa karnevala, Foto: NVU Maškarada
Sa karnevala, Foto: NVU Maškarada

Redovna godišnja skupština NVU Maškarada Tivat jednoglasno je usvojila Izvještaj o radu i Finansijski izvještaj za prošlu godinu. Usvojen je i veoma ambiciozan Plan aktivnosti za 2019. godinu, kojim se Maškarada svrstava u red organizacija koje baštine veoma profesionalan pristup radu, ali na potpuno volonterskoj osnovi uz veliki entuzijazam.

Iskazano je zadovoljstvo veoma uspješnom godinom za nama u kojoj je Maškarada postigla veoma značajne rezultate, odradivši mnoge aktivnosti na visokom nivou ljestvice kvaliteta.

„Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da je naše udruženje postalo veoma respektabilan subjekat koji djeluje na polju kulture, pa i šire, u Tivtu, Crnoj Gori i regionu. Činimo najbrojniju NVO u Tivtu kada su u pitanju punoljetni članovi. Potvrdili smo da posjedujemo kvalitet i da smo kadri ostvariti ozbiljne ciljeve. Opravdali smo sva očekivanja i ukazano povjerenje. Namjeravamo da nastavimo sa kvalitetnim radom usavršavajući svaki segment djelovanja u budućem periodu.“ – ocijenio je predsjednik Maškarade Goran Božović.

To NVU lani je bilo organizator Prvog međunarodnog karnevala u Tivtu koji je ocijenjen kao veoma uspješan sa svih relevantnih adresa, i kao jedan od prestižnijih u regionu, čime je već pozicioniran kao novi kulturno-turistički brend grada.

„Obećavamo da će Drugi međunarodni karneval u Tivtu, koji će se održati od 6. do 9. juna 2019. godine, biti bolji i uspješniji od prethodnog", uvjeravaju iz Maškarade, uz poziv ljudima vedrog duha koji vole maškare i karnevalske svečanosti da se priključe ovoj atraktivnoj turističko-zabavnoj priči.

Siniša Luković

Bonus video: