Oprezno na sjeveru zbog mokrih puteva

Zbog izvođenja minerskih radova na magistralnom putu Lipci-Grahovo biće desetominutni prekidi za sve vrste vozila od deset do 11 i od 15 do 16 sati
0 komentar(a)
saobraćaj AMSCG, Foto: Shutterstock
saobraćaj AMSCG, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 22.11.2014. 07:52h

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, dok na sjeveru magla mjestimično smanjuje vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza. Zbog izvođenja minerskih radova na magistralnom putu Lipci-Grahovo biće desetominutni prekidi za sve vrste vozila od deset do 11 i od 15 do 16 sati. Na magistratralnom putu M-18, dionica Nikšić-Plužine, u mjestu Vidrovan, zbog radova se saobraća u skladu sa povremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom. Na magistralnom putu M-2, dionica Berane-Rožaje zbog sanacije mosta Tmušići saobraća se jednom trakom naizmjenično. Na regionalnom putu R-1, dionica Mojkovačka ulica u Prijestonici, saobraćaj je zbog rekonstrukcije u prekidu za sve vrste vozila. Za vrijeme obustave, saobraćaj se obavlja alternativnim putem kroz grad, u skladu sa privremeno postavljenom signalizacijom. U toku je rekonstrukcija tunela Tivran na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane i postavljena je privremena saobraćajna signalizacija. Na putu Berane-Lubnice do 15. novembra obustavlja se saobraćaj za sve kategorije vozila, svakog dana osim utorkom i subotom, od sedam do 17 sati. Za vrijeme prekida, saobraća se alternativnim putem Berane-Dolac-Crni vrh-Bastahe-Lubnice i obratno.

Oduzeto 30 vozačkih dozvola U Crnoj Gori, u protekla 24 sata, dogodilo se 12 saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teže, a dvije lakše povrijeđene. Policija je oduzela 30 vozačkih dozvola. Iz Uprave policije je saopšteno da je izdato 293 naloga za uplatu novčanih kazni i podnijeto 30 prekršajnih prijava.

Bonus video: