U Nikšiću promovisano dobrovoljno služenje vojnog roka

Potpukovnikom Veselin Pejović je istakao da je i do sada bilo veliko interesovanje za dobrovoljno služenje vojnog roka i podsjetio da se mogu prijaviti djevojke i mladići između 18 i25 godina, u skladu sa uslovima konkursa
1012 pregleda 1 komentar(a)
Crnogorski vojnici danas u Nikšiću, Foto: Ministarstvo odbrane
Crnogorski vojnici danas u Nikšiću, Foto: Ministarstvo odbrane

Ministarstvo odbrane i Vojska Crne Gore (VCG) promovisali su danas u Nikšiću dobrovoljnog služenja vojnog roka, u Nikšiću.

Iz Ministarstva odbrane kazali su da je veliki broj mladih, ali i starijih, posjetio info punkt na Trgu slobode u Nikšiću i od vojnika prikupio potrebne informacije o dobrovoljnom služenju vojnog roka.

"U šatoru specijalno postavljenim za ovu priliku, zainteresovani građani Nikšića mogli su da dobiju brojne korisne informacije o ovom veoma važnom projektu od predstavnika VCG i Ministarstva odbrane, na čelu sa potpukovnikom Veselinom Pejovićem", kazali su iz Ministarstva odbrane.

Pejović je istakao da je i do sada bilo veliko interesovanje za dobrovoljno služenje vojnog roka i podsjetio da se mogu prijaviti djevojke i mladići između 18 i25 godina, u skladu sa uslovima konkursa.

Ministarstvo odbrane 21. januara objavilo je oglas za dobrovoljno služenje vojnog roka za 50 crnogorskih državljana, a koje se prvi put uvodi u Crnoj Gori.

Nakon Nikšića, promocije će biti održane u Pljevljima, Bijelom Polju i Baru.

Bonus video: