AMSCG: Upozorenje na poledicu

Iz AMSCG su kazali da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke učestaliji odroni
248 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG) i skrenuli pažnju na mjestimičnu poledicu.

Iz AMSCG su kazali da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke učestaliji odroni.

Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Na putevima Nikšić - Šavnik - Žabljak i Nikšić - Plužine - Šćepan Polje zabranjeno je kretanje kamionima sa prikolicom i šleperima zbog snijega i mećave.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, dionica Trubjela-Vilusi biće obustavljen saobraćaj za sve vrste vozila u terminima od devet do 11 i od 13 do 15 sati. Van ovih termina saobraća se jednom trakom naizmjenično na mjestu radova.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Ulcinj - Krute saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od devet do 12, od 14 sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta i od 22 do šest sati.

Bonus video: