Pelene za odrasle nije mogla da kupi dvije sedmice

Portparolka "Montefarma" Vlatka Raičković kazala je "Vijestima" da su pelene za odrasle od juče dostupne u apoteci "Kruševac", kao i apotekama na primorju, a da se od danas mogu kupiti i u Nikšiću i na sjeveru Crne Gore
427 pregleda 2 komentar(a)
apoteka Montefarm, Foto: Vesko Belojević
apoteka Montefarm, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 07.11.2014. 06:48h

Stanovnica Podgorice koja je željela da ostane anonimna požalila se "Vijestima" da 15 dana u državnim, ali i privatnim apotekama ne može da kupi pelene za odrasle.

Ona je kazala da je obišla cijeli grad i da na šalteru u apotekama tvrde da su prošle već tri, četiri isporuke, ali da pelena za odrasle, koje dobijaju utorkom i petkom, nema.

"To je grijeh prema starim i bolesnim ljudima", kazala je sugrađanka, istakavši da je samo jedno pakovanje pelena, i to za ljude teške do 70 kilograma, pronašla u privatnoj apoteci na Zabjelu.

Rekla je da su pelene za odrasle skupe, te da ima pravo da na recept u državnoj apoteci kupi dva pakovanja mjesečno.

Portparolka "Montefarma" Vlatka Raičković kazala je "Vijestima" da su pelene za odrasle od juče dostupne u apoteci "Kruševac", kao i apotekama na primorju, a da se od danas mogu kupiti i u Nikšiću i na sjeveru Crne Gore.

Ona je istakla da će do ponedjeljka pelene biti na raspolaganju građanima u svim apotekama u kojima se izdaju na recept.

Iz "Montefarma", međutim, nijesu odgovorili "Vijestima" zbog čega dvije sedmice nije bilo pelena u podgoričkim državnim apotekama.

Bonus video: