Konjević o Paradi ponosa: Posebna zahvalnost građanima Podgorice

Po njegovim riječima svi pripadnici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova kao i članovi Operativnog štaba zaslužuju punu pohvalu za uspješno sprovođenje Ustavnih i zakonskih obaveza
5 komentar(a)
Raško Konjević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Raško Konjević, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 02.11.2014. 16:42h

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević izrazio je zadovoljstvo profesionalnom pripremom i realizacijom obezbjeđenja održavanja "Parade ponosa".

Po njegovim riječima svi pripadnici Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova kao i članovi Operativnog štaba zaslužuju punu pohvalu za uspješno sprovođenje Ustavnih i zakonskih obaveza.

"Današnji događaj protekao je bez ijednog incidenta i narušavanja javnog reda i mira, kao i uništavanja imovine što je ogroman napredak u odnosu na prošlu godinu i rezultat je i preventivnih radnji koje su pripadnici Uprave policije sprovodili u susret održavanja današnjeg događaja. Posebnu zahvalnost zaslužuju građani Podgorice koji su pokazali da su spremni da prihvate različitosti i uvažavaju prava drugih da mirno iskažuju drugačija opredjeljenja", kazao je Konjević.

On je dodao da Crna Gora mora svoje razlike na svim poljima prihvatati u toleranciji pokušavajuci da ih iskoristi na način koji ce biti prihvatljiv za sve građane.

Bonus video: