Voli supermarketi nude beskontaktno plaćanje putem MasterCard i Maestro kartica

288 pregleda 1 komentar(a)
Voli, Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Voli, Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Ažurirano: 29.10.2014. 18:33h

Kompanija MasterCard i lanac supermarketa "Voli“ sklopili su partnerstvo u okviru kojeg će kupci moći da u tim supermarketima obavljaju beskontaktna plaćanja putem MasterCard PayPass i Maestro PayPass platnih kartica.

Povodom novosklopljenog partnerstva, ove dvije kompanije lansirale su promotivnu kampanju "Prisloni i osvoji“.

Kako su istakli, svi vlasnici MasterCard PayPass i Maestro PayPass kartica mogu učestvovati u ovoj promociji, a tokom ove promocije, korisnici će dobiti vaučer u iznosu od 2,5 eura ukoliko je ukupan iznos kupovine najmanje 10 eura.

Račun se ne može podijeliti da bi se dobilo više vaučera u okviru jedne obavljene kupovine.

Kako su istakli iz ove dvije kompanije, ova kampanja, koja će trajati do 15. novembra, predstavlja idealnu priliku da korisnici kartica iskuse prijednosti MasterCard beskontaktnih plaćanja.

"Jako smo zadovoljni partnerstvom sa „Voli“, jednim od najvećih lanaca supermarketa u Crnoj Gori i što kupcima možemo da poboljšamo iskustvo kupovine uz pomoć MasterCard beskontaktne platne tehnologije PayPass, koja predstavlja moderan, jednostavan i siguran način plaćanja. Ovo partnerstvo stvara dobre uslove za masovniju upotrebu beskontaknog plaćanja, kada dolaze do izražaja prednosti ovog vida plaćanja u odnosu na plaćanje kešom ili standardnim karticama, naročito na prometnim trgovačkim lokacijama poput ove, jer kupci mogu da obave kupovinu na brz i praktičan način, a trgovci da usluže veći broj mušterija“, kazao je Artur Turemka, izvršni direktor za balkanski region kompanije MasterCard.

Bonus video: