Prijave projekata za osnaživanje i edukaciju mladih

Iz Fondacije napominju da se uz neophodnu dokumentaciju mogu prijaviti svi projekti koji su u skladu sa prioritetnim oblastima rada Fondacije i misijom Internet za sve
84 pregleda 0 komentar(a)
Adrijana Husić, Foto: Telenor
Adrijana Husić, Foto: Telenor
Ažurirano: 27.10.2014. 12:30h

Fondacija Telenor pozvala je zainteresovane organizacije da do 7. novembra prijave projekte koji će pomoći u rješavanju određenih izazova crnogorskog društva, a da su posvećeni osnaživanju mladih.

Kako se precizira, projekti koje će Telenor fondacija podržati treba da su posvećeni osnaživanju mladih, njihovoj edukaciji i usavršavanju znanja i vještina u digitalnoj zajednici, i da budu realizovani na teritoriji Crne Gore.

Menadžer fondacije, Adrijana Husić, navela je da su u Fondaciji zadovoljni dosadašnjim odzivom, ali da žele da ohrabre i druge organizacije da se prijave kako bi tako na taj način realizovali sve one projekte koji pomažu u oblikovanju razvijenijeg društva i održive budućnosti.

"Tokom perioda za apliciranje, želimo da pozovemo i sve zainteresovane organizacije da učestvuju u Otvorenim vratima Telenor Fondacije. Od danas do 5. novembra zainteresovani mogu i da nas posjete i da dobiju neophodne informacije o projektima, ali i da se konsultuju oko razvoja ideja koje imaju", pojasnila je Husić.

To će, smatra ona, biti prilika i za one koji su se već prijavili da se informišu o njihovim projektima, konsultuju kako bi na kraju imali što kvalitetnije inicijative za realizaciju.

Sastanci se zakazuju kontaktom na fondacija@telenor.me, a sve dodatne informacije u vezi sa konkursom se mogu preuzeti na web stranici Telenor Fondacije.

Iz Fondacije napominju da se uz neophodnu dokumentaciju mogu prijaviti svi projekti koji su u skladu sa prioritetnim oblastima rada Fondacije i misijom Internet za sve.

"Telenor fondacija posvećena je stvaranju digitalne budućnosti za našu zajednicu pa se nadaju da će ovim projektima sa novim partnerima nastaviti dobru praksu. Upravni odbor Fondacije će sredinom novembra odlučiti koji projekti će dobiti finansijsku i logističku podršku", zaključuje se u saoštenju.

Bonus video: