Stijepović na Koniku: Infrastruktura prioritet gradske uprave

Stijepović je naglasio da su to poslovi koji ne smiju čekati i koji će biti apsolutni prioritet u radu svih gradskih službi
18 komentar(a)
Ažurirano: 21.10.2014. 14:15h

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović sa saradnicima i rukovodstvom Mjesne zajednice Konik posjetio je danas više lokacija na tom gradskom području.

Tokom posjete, Stijepović se upoznao sa problemima koji najviše otežavaju normalno fukcionisanje i opterećuju svakodnevni život stanovnika tog gradskog područja, saopšteno je iz PG Biroa.

Predstavnici Mjesne zajednice su naglasili da je neophodno što prije realizovati određene infrastrukturne prioritete koji bi u velikoj mjeri povećali kvalitet života građana na prostoru Koniika.

"Konkretno se radi o rješavanju dugogodišnjeg problema odvoda fekalne kanalizacijie u ulicama Georgi Dimitrova i Husinskih rudara, uređenju sportskog igrališta koje se nalazi u neposrednoj blizini novosagrađenog trećeg reciklažnog dvoršta, kao i proširenju pojedinih saobraćajnica u cilju što boljeg i efikasnijeg funkcionisanja saobraćaja u tom dijelu grada."

Nakon razgovora, Stijepović je konstatovao da će gradska uprava sve svoje kapacitete u što skorijem vremenu usmjeriti na rješavanje problema, prije svega onih infrastrukturnih, koji opterećuju svakodnevni život građana Konika.

On je naglasio da su to poslovi koji ne smiju čekati i koji će biti apsolutni prioritet u radu svih gradskih službi, te da će i lično pažljivo pratiti realizaciju tih obaveza.

Galerija

Bonus video: