Nekoliko gradova danas više sati bez struje

Podgorici će od devet do 15 sati bez struje biti ulice Aleksandra Lesa Ivanovića i Velimira Stojanovića,kao i ulica Ljevorečka, Ljuba Ćupića i Bjelasička, zbog radova u trafostanici “Zagorič 5”
66 pregleda 0 komentar(a)
sijalica, Foto: Shutterstock.com
sijalica, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 10.10.2014. 06:22h

Djelovi nekoliko crnogorskih gradova danas će biti više sati bez struje zbog radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

U Podgorici će od devet do 15 sati bez struje biti ulice Aleksandra Lesa Ivanovića i Velimira Stojanovića,kao i ulica Ljevorečka, Ljuba Ćupića i Bjelasička, zbog radova u trafostanici “Zagorič 5”.

Bez struje će deset do 13 sati biti Dušići, Kodra, Sukuruć, Lekovići, Vladne, Vranj i Dubrav, zbog remonta kabla "Dušići".

Struju od devet do 13 sati neće imati Mojanovići, Balijače, Goričani, Golubovci (centar), Balabani, Trešnjica, Gostilj, Mataguži, Gošići, Željeznička stanica Golubovci i Staklenici, zbog radova na dalekovodu “Gornja Zeta-Ponari-Golubovci”.

U Danilovgradu od devet do 16 sati bez napajanja električnom energijom biće potrošači naselja Seoci, Jelenak i Ćurilac, zbog radova na niskonaponskoj mreži.

Zbog radova na dalekovou „Novo Selo“ od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom biće naselje Grbe.

U Nikšiću od devet do 11 sati bez struje će ostati potrošači koji se napajau iz trafostanice br.2 (kod Upravne zgrade Boksita).

U Andrijevici zbog radova na dalekovodu Kralje - Štavna, od deset do 13 sati, bez napajanja električnom energijom biće potrošači na seoskom području Prisoja, Peovac, Kralje, Sjenožeta, Gnjili Potok, Trešnjevik, Štavna i Oblo brdo.

U Baru od devet do 13 sati bez struje će biti područje Bijelog Brda, zbog planiranih radova.

Informacije iz EPCG u svakom trenutku možete naći na našem portalu među našim Servisnim informacijama.

Bonus video: