Tivat: Gradonačelnik primio "srebrne" šahiste

Novosel im je čestitao na jednom od najvećih usjeha u istoriji tivatskog šaha, naglašavajući da je on plod velikog rada i obećao je dalju podršku lokalne uprave
132 pregleda 0 komentar(a)
Ivan Novosel, Šahovski klub Mimoza, Foto: Siniša Luković
Ivan Novosel, Šahovski klub Mimoza, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 09.10.2014. 14:52h

Povodom velikog uspjeha, osvajanja srebrne medalje na ekipnom državnom šahovskom šampionatu u Ulcinju i plasmana u Ligu šampiona, gradonačelnik Tivta Ivan Novosel primio je juče delegaciju tivatskog Šahovskog kluba "Mimoza" u kojoj su bili predsjednik Skupštine kluba Mato Marović, predsjednik UO Dragan Popadić i sekretar kluba Josip Staničić.

Novosel im je čestitao na jednom od najvećih usjeha u istoriji tivatskog šaha, naglašavajući da je on plod velikog rada i obećao je dalju podršku lokalne uprave.

"Podržaćemo vaš nastup u Ligi šampiona, a obezbjedićemo i prostorije za klub, tako da intezivirate rad sa mladima. Vaš klub to svakako zaslužuje" podvukao je Novosel.

Predsjednik Skupštine ŠK "Mimoza" Mato Marović poklonio je gradonačelniku Novoselu i predsjedniku Skupštine opštine Tivat Krstu Boškoviću srebrnu medalju sa ekipnog državnog šampionata u Ulcinju.

Bonus video: