Isključenja u više gradova Crne Gore

U Podgorici će, od devet do 14 sati, bez struje biti stovarište Kosor i dio potrošača u naselju Zlatica, oko supermarketa Voli
69 pregleda 1 komentar(a)
sijalica, Foto: Shutterstock.com
sijalica, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 09.10.2014. 05:16h

Djelovi nekoliko crnogorskih gradova biće danas više sati bez struje zbog radova na mreži, najavljeno je iz Elektroprivrede Crne Gore (EPCG).

U Podgorici će, od devet do 14 sati, bez struje biti stovarište Kosor i dio potrošača u naselju Zlatica, oko supermarketa Voli.

Od devet do 16 sati bez struje će biti potrošači u naselju Kakaricka gora, a od 11 i 15 do 12 sati i 15 minuta struje neće biti u Balkanskoj i Savskoj, kao i u dijelu Orijenske ulice.

Stanovnici ulica Aleksandra Lesa Ivanovića, Velimira Stojanovića, Ljevorečka, Ljuba Čupića i Bjelasička Bez biće bez struje od devet do 15 sati.

Od deset do 15 sati, bez struje će biti potrošači na području Bratonožića, a od devet do 13 naselja Mojanovići, Balijače, Goričani, centar Golubovaca, Balabani, Trešnjica, Gostilj, Mataguži, Gošići, Željeznička stanica Golubovci i Staklenici.

Na području Nikšića, bez struje će od deset do 12 sati biti potrošači u ulici Jovana Cvijića, kao i Crnogorska komercijalna banka.

Od devet do 13 sati bez struje će biti Praga I i Praga II.

U Baru će, od devet do 14 sati, bez struje biti potrošači prema Pečuricama koji se napajaju sa trafostanice Oćas.

Na teritoriji Ulcinja bez struje će, od devet do 13 sati, biti potrošači koji se napajaju sa trafostanice Meterezi.

Iz EPCG su apelovali na građane da, zbog radova, izbjegavaju kretanje vozilima na dijelu puta od crkve prema Limanu - gornji put.

Od devet do 15 sati bez struje će biti potrošači koji se napajaju iz trafostanica Repetitor Pinješ, Mediteran i Holegro.

Na teritoriji Pljevalja, od deset do 16 sati, bez struje će biti sela Odžak, Zekavice, Lijeska, Maoče, Gornje Selo, Potpeć, Mijakovići, Varine, Gradina, Vodno, Krupice, Vaškovo, Premćani, Đ. Tara, L. Tara, Glibaći i Bobovo.

U Beranama struju od 11 i 30 do 18 sati i 30 minuta neće imati potrošači na lijevoj strani i dio potrošača na desnoj strani ulice Mojsije Zečevića, kao i potrošači u ulicama Svetosavska i Miloša Mališića.

Informacije iz EPCG u svakom trenutku možete naći na našem portalu među Servisnim informacijama.

Bonus video: