Barski Fakultet za turizam nije iseljen

U septembru je nastavu na prvom privatnom i prvom fakultetu uopšte u Baru počela da pohađa jubilarna deseta generacija studenata
1 komentar(a)
grad Bar, Foto: Anto Baković
grad Bar, Foto: Anto Baković
Ažurirano: 30.09.2014. 13:16h

Fakultet za turizam i hotelijerstvo (FTH) Univerziteta Mediteran (UM) danas nije iseljen iz svojih prostorija u ulici Maršala Tita, jer nije došla javna izvršiteljka Branka Samardžić, čiji je dolazak bio očekivan još u 08:00.

Iz uprave fakulteta juče su obavijestili studente da danas neće biti nastave, tako da su vrata fakulteta bila zatvorena, a u ulazu zgrade bilo je primjetno obezbjeđenje. U telefonskom kontaktu sa „Vijestima“, iz uprave fakulteta samo su kratko prokomentarisali da će u toku dana biti objavljeno saopštenje za javnost, te da će sjutra biti predavanja.

Kako je ranije objavljeno, FTH je dobio rješenje za iseljenje iz prostorija na zahtjev Slobodana Kneževića iako je ugovor o zakupu sa UM na 30 godina još važeći, zbog čega je pravni zastupnik UM advokat Igor Martinović uložio prigovor na rješenje, ističući da „“nema pravnog osnova za iseljenje sve dok se o sporu ne izjasni najviša sudska instanca“.

U septembru je nastavu na prvom privatnom i prvom fakultetu uopšte u Baru počela da pohađa jubilarna deseta generacija studenata.

Bonus video: