Danilovgrad: Nadmetale se ekipe IPA sekcija iz regiona

Na poligonu Policijske akademije, za goste i učesnike, prezentovan je rad policije na radnim tačkama
0 komentar(a)
Ažurirano: 27.09.2014. 16:43h

Povodom 2.oktobra, Dana Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave policije Crne Gore u danilovgradskoj Policijskoj akademiji danas su održani prvi sportsko rekreativi susreti u organizaciji IPA Sekcija Crna Gora.

Sportska manifestacija pod motom "Zajedno protiv droge" okupila je više od 250 takmičara iz ekipa IPA sekcija Bosne i Hercegovine, Rumunije, Hrvatske i Makedonije i Crne Gore.

Učesnici su se, saopšteno je iz IPA-e, u fer-plej atmosferi nadmetali u streljaštvu, malom fudbalu, šahu i pikadu.

"Sportski susreti imaju za cilj da sa ovih sportskih borilišta, svi zajedno, pošaljemo jasnu poruku da smo jedinstveni u stavu da se suprostavimo ovom opasnom poroku današnjice", kazao je predsjednika IPA Crna Gora Vojislav Dragović.

Svečanosti povodom otvaranja manifestacije prisustvovali su čelnici Opštine Danilovgrad, predstavnici međunarodnih organizacija, đaci iz osnovnih škola iz Danilovgrada, djeca sa smetnjama u razvoju likovnog ateljea "Znam put", muzička grupa "Grlice" iz Podgorice...

Na poligonu Policijske akademije, za goste i učesnike, prezentovan je rad policije na radnim tačkama. Gostima i učesnicima prezentovan je način i metod rada konjičke policije i jedinice za obuku službenih pasa.

U izložbenom dijelu, predstavili su se TARA Group iz Mojkovca, Policijska akademija Danilovgrad, Turistička agencija Danilovgrad, policijske jedinice za borbu protiv droge, Specijalna i Posebna jedinica policije i saobraćajna policija.

Galerija

Bonus video: