Bar: Opstrukcija u pravosuđu, žalbu fakulteta držala u fioci

Nikšićanin Slobodan Knežević, koji se u katastru vodi kao vlasnik nekretnine u kojoj se nalazi barski Fakultet, a navodno je pokriće za moćnog sugrađanina Brana Mićunovića, želi da je preuzme, iako je ugovor o zakupu sa Univerzitetom na 30 godina važeći
1 komentar(a)
Univerzitet Mediteran (Novina)
Univerzitet Mediteran (Novina)
Ažurirano: 27.09.2014. 16:15h

Javna izvršiteljka iz Kotora Branka Samardžić je tek prije dva dana proslijedila žalbu advokata Univerziteta Mediteran Igora Martinovića na rješenje o iseljenju Fakulteta za turizam u Baru, koju je on podnio još 21.avgusta.

Advokat je sinoć potvrdio "Vijestima" da se u barskom Osnovnom sudu interesovao za predmet i da je saznao da on uopšte nije ni stigao.

Univerzitet je juče optužio izvršiteljku da je zloupotrijebila službeni položaj jer je po Zakonu o izvršenju postupanje u tim predmetima hitno.

Nikšićanin Slobodan Knežević, koji se u katastru vodi kao vlasnik nekretnine u kojoj se nalazi barski Fakultet, a navodno je pokriće za moćnog sugrađanina Brana Mićunovića, želi da je preuzme, iako je ugovor o zakupu sa Univerzitetom na 30 godina važeći.

Knežević je podnio izvršitelju predlog za iseljenje "Mediterana" iako je pred Vrhovnim sudom, po zahtjevu pravnog zastupnika Univerziteta, u toku postupak revizije odluke Višeg suda u Podgorici. Martinović zato, kako je rekao za “Vijesti”, smatra da nema pravog osnova za iseljenje sve dok o njihovom zahtjevu za reviziju ne odluči najviša sudska instanca.

Bonus video: