Danilovgradski policajci ukazali na važnost bezbjednosti djece u saobraćaju

Iz Uprave policije saopšteno je da su policajci i predstavnici NVO ALFA Centra učenicima Osnovnih škola "Vuko Jovović" i "Njegoš" ukazali na važnost bezbjednosti djece u saobraćaju, naročito đaka prvaka
0 komentar(a)
Policija, đaci, Foto: Uprava policije
Policija, đaci, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 11.09.2014. 17:49h

U okviru kampanje "Bezbjednost djece u saobraćaju - bezbjedno do škole", službenici danilovgradske policije danas su, u sardnji sa NVO Alfa centar održali predavanja učenicima dvije danilovgradske škole.

Iz Uprave policije saopšteno je da su policajci i predstavnici NVO ALFA Centra učenicima Osnovnih škola "Vuko Jovović" i "Njegoš" ukazali na važnost bezbjednosti djece u saobraćaju, naročito đaka prvaka, kao i na značaj saobraćajne kulture svih učesnika u saobraćaju.

"Kontakt policajci su podijelili učenicima rasporede časova čiju je izradu obezbjedila Uprava policije – MUP-a, u saradnji sa misijom OEBS-a u Crnoj Gori. Službenici OB Danilovgrad nadležni za bezbjednost saobraćaja na putevima su pojačali mjere bezbjednosti u saobraćaju, naročito u vrijeme dolaska i povratka djece iz škola i vrtića, primarno u zonama škola i na prilazima vrtićima, kao i na saobraćajnicama koje se nalaze u blizini ovih ustanova", saopšteno je iz UP.

Oni ističu da u narednom periodu službenici OB Danilovgrad planiraju da u saradnji sa rukovodstvima škola sprovedu i planske aktivnosti u vezi savjeta i upozorenja učenicima koji će putovati na školske eskurzije.

Bonus video: