Nikšić: Nagrađeni Đurović i škola „Milija Nikčević“

Đurović, koji je do prije dvije godine bio odbornik DPS-a u lokalnom parlamentu je nedavno gradu poklonio lapidarijum, investiciju vrijednu 100.000 eura koja će biti završena do kraja mjeseca i gdje će biti smješteno oko 80 stećaka
182 pregleda 2 komentar(a)
Nikšić, Foto: Www.montenegro.travel
Nikšić, Foto: Www.montenegro.travel
Ažurirano: 11.09.2014. 13:55h

Ovogodišnji dobitnici Nagrade oslobođenja Nikšića su mr Dušan Đurović, predsjednik Odbora direktora firme „Mehanizacije i programat“ i osnovna škola iz Kličeva „Milija Nikčević“.

To je na današnjoj sjednici većinom glasova odlučio žiri u prvom krugu glasanja. Kako stoji u obrazloženju odluke, koju je potpisao predsjednik žirija dr Blagoje Cerović, Đuroviću se nagrada dodijeljuje za postignute rezultate u oblasti građevinarstva i doprinosu izgradnji i modernizaciji Nikšića, a školi „Milija Nikčević“ za postignute rezultate u oblasti osnovnog obrazovanja i vaspitanja.

Đurović, koji je do prije dvije godine bio odbornik DPS-a u lokalnom parlamentu je nedavno gradu poklonio lapidarijum, investiciju vrijednu 100.000 eura koja će biti završena do kraja mjeseca i gdje će biti smješteno oko 80 stećaka.

Dobitnicima će nagrade biti uručene na svečanoj sjednici SO Nikšić koja će biti održana 18.septembra. Prošle godine nagrada Oslobođenja pripala je kantautoru Miladinu Šobiću i Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje.

Bonus video: