Novi kineski ambasador obišao vinski podrum Šipčanik

Gosti su, kako se dodaje, uživali u degustaciji najboljih crnogorskih vina i sve pohvale uputili na račun vina autohtone sorte vranac, a jedna od omiljenih etiketa im je Vranac Reserve
94 pregleda 1 komentar(a)
Posjeta kineske delegacije Šipčaniku, Foto: Plantaže 13 jul
Posjeta kineske delegacije Šipčaniku, Foto: Plantaže 13 jul
Ažurirano: 05.09.2014. 13:48h

Novoimenovani Ambasador Narodne Republike Kine u Crnoj Gori, Cui Zhiwei sa članovima delegacije posjetio je vinski podrum Šipčanik, saopšteno je iz Plantaža, koje upravljaju tim objektom.

"Zhiweiu je od nedavnog imenovanja ovo treća posjeta kompaniji '13.Jul-Plantaže', a povod posjete bilo je predstavljanje impresivnog podruma Šipčanik najboljem prijatelju, inače investitoru i predstavniku firme 'Giada' iz Italije", navodi se u saopštenju.

Gosti su, kako se dodaje, uživali u degustaciji najboljih crnogorskih vina i sve pohvale uputili na račun vina autohtone sorte vranac, a jedna od omiljenih etiketa im je Vranac Reserve.

"Uspješna saradnja kompanije sa predstavnicima NR Kine u Crnoj Gori se nastavlja, a Kina kao četvrto najveće tržište vina na svijetu i najveće u Aziji za kompaniju predstavlja strateškog partnera", zaključeno je u saopštenju Plantaža.

Bonus video: