Krivokapić i Konjević čestitali Dan Opštine Šavnik

"Zajedničkim snagama i mudrošću moramo obezbijediti boljitak svima. U ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam vam Dan Opštine"
288 pregleda 3 komentar(a)
šavnik, Foto: Arhiva "Vijesti"
šavnik, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 21.07.2014. 17:10h

Predsjednik Skupštine Crne Gore, Ranko Krivokapić čestitao je 22. jul – Dan Opštine Šavnik građanima, predsjedniku Opštine Mijomiru Vujačiću i predsjedniku šavničkog parlamenta Vuku Karadžiću.

"Šavnik ne samo da je srce Drobnjačke kotline, smješten na tri rijeke, već je grad nadaleko poznat kao mjesto u kojem se sunce rađa dvaput dnevno. Iako mali grad po teritoriji, Šavnik obiluje prirodnom ljepotom južnog Durmitorskog sreza, koja predstavlja izrazit turistički potencijal", piše u čestitki.

Prema njegovim riječiima, stvaranje uslova i predan rad na unaprijeđenju kvaliteta života građana, koji će rezultirati povratkom i ostankom mladih u Šavniku, je prioritet države i lokalne uprave.

"Zajedničkim snagama i mudrošću moramo obezbijediti boljitak svima. U ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam vam Dan Opštine", zaključio je Krivokapić.

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević uputio je, takođe, povodom Dana opštine Šavnik čestitku predsjednicima Opštine i lokalnog parlamenta, odbornicima i građanima.

"Vjerujem da će Šavnik iskoristiti svoja prirodna bogatstva i valorizovati ih na pravi način, kako bi prevazišli ekonomsku krizu sa kojom je suočena ne samo Vaša opština već i cijela Crna Gora”, kaže se u čestitki Konjevića.

On je kazao da se nada da će domaći i strani investitori prepoznati razvojne potencijale tog kraja, i da će kroz njihova ulaganja ojačati lokalna privreda i ekonomija.

Bonus video: