Lukšićev audi na mjestu za osobe sa invaliditetom

Pratnja ministra Lukšića neprimjerenom gestikulacijom pozdravila je novinara "Vijesti", odajući utisak da im je svejedno gdje su ostavili službeni “audi”
101 pregleda 28 komentar(a)
Igor Lukšić, audi, nepropisno parkiranje, službeni automobil, Foto: Milika Leković
Igor Lukšić, audi, nepropisno parkiranje, službeni automobil, Foto: Milika Leković
Ažurirano: 17.07.2014. 06:02h

Zloupotreba službenih automobila funkcionera Vlade Crne Gore i njenih službi česta je pojava, a najnoviji primjer bahatog korišćenja državnih resursa dala je pratnja šefa diplomatije Igora Luksića.

Tako je, u utorak, 8. jula, u Njegoševoj ulici u Podgorici, preko puta hotela "Hemera", nepropisno, na mjestu označenom za parking vozila osoba sa invaliditetom, najmanje 25 minuta bio parkiran automobil službenih registarskih tablica PG-CG004.

Riječ je o službenom vozilu dodijeljenom ministru vanjskih poslova i evropskih integracija Igoru Lukšiću. Kako se vidi na fotografiji novinara “Vijesti”, vozač prvog čovjeka crnogorske diplomatije ostavio je automobil gotovo na sredini jednosmjerne ulice u strogom centru Podgorice.

Pratnja ministra Lukšića neprimjerenom gestikulacijom pozdravila je novinara "Vijesti", odajući utisak da im je svejedno gdje su ostavili službeni “audi”, odnosno da za njih pravila ne važe.

U štampanom izdanju "Vijesti" čitajte i:

  • Da li se pojavio Lukšić
  • Šta su iz MVPEI odgovorili na pitanja "Vijesti" o ovom slučaju
  • Šta propisuje Zakon o bezbjednosti saobraćaja

Bonus video: