“Luštica Development” pomogla sa 10.000 eura jedriličare

Ova sredstva čine dio programa podrške razvoju lokalne zajednice, u što je „Luštica Development“ do sada uložila preko pola miliona eura
0 komentar(a)
Luštica bay, Foto: Siniša Luković
Luštica bay, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 19.06.2014. 15:11h

Kompanija „Luštica Development” iz Tivta potpisala je danas ugovor o sponzorstvu sa lokalnim jedriličarskim klubom “Delfin”, u vrijednosti od 10 hiljada eura, za program jedriličara Igora Lesa.

Ova sredstva čine dio programa podrške razvoju lokalne zajednice kroz društveno odgovorne projekte, u što je „Luštica Development“ do sada uložila preko pola miliona eura.

„U toku više od šezdeset godina postojanja, jedriličari 'Delfina' su učestvovali na brojnim regatama i osvojili mnoga priznanja. Klub danas broji oko dvije stotine ljubitelja jedrenja, među kojima su i članovi reprezentativne selekcije Crne Gore. Igor Les je do sada postigao značajne rezultate među kojima su Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2012. godine kada je bio 12-i, a prošle godine je postao prvak Balkana,“ saopšteno je tim povodom iz „Luštice Development“.

Kompanija, koja na tivatskom dijelu poluostra Luštica realizuje projekat velikog turističkog resorta nazvanog Luštica Bay, saopštila je da želi biti dio podrške lokalnoj zajednici i njenim istaknutim sportistima, kakakv je i jedriličar Igor Les, koga u septembru očekuje nastup na svjetskom prvenstvu, za što se on već priprema.

Bonus video: