Italijanski turisti posjetili Turističku organizaciju Budva

Prema riječima portparola TO Budva Darje Marović Udruženje A.I.S.T.E.L. je neprofitna organizacija koja za svoje članove organizuje turističke posjete
0 komentar(a)
Slovenska plaža, Foto: Vuk Lajović
Slovenska plaža, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 12.06.2014. 12:14h

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Italiji, Zajednicom Italijana u Crnoj Gori i Opštinom Budva organizovala je turističku posjetu grupe Italijana iz Udruženja A.I.S.T.E.L., koji borave u Budvi, u hotelu Slovenska plaža, od 8 do15. juna.

Prema riječima portparola TO Budva Darje Marović Udruženje A.I.S.T.E.L. je neprofitna organizacija koja za svoje članove organizuje turističke posjete, kako u Italiji tako i u inostranstvu, sa ciljem da među svojim članovima promoviše znanje o različitim zemljama i kulturama u Evropi.

"Udruženje se trudi da održava dobre odnose sa svojim sunarodnicima u inostranstvu, pa u tu svrhu sklapa niz sporazuma o prijateljstvu sa različitim udruženjima Italijana van granica matične države. Po dolasku u Crnu Goru, sklopiće Sporazum o prijateljstvu i saradnji sa Zajednicom Italijana u Crnoj Gori. Kako bi učvrstili odnose sa zemljom domaćinom, organizuju različite sportske događaje, pa će ovim povodom biti organizovan italijansko-crnogorski fudbalski turnir", istakla je Marović.

Bonus video: