Hotel Zan iz Ulcinja poklanja ljetovanje za 30 porodica iz Srbije i BiH

Uprava tog hotela se na taj način pridružuje pomoći ugroženima u poplava koje su zahvatile region
0 komentar(a)
Ulcinj, Foto: Luka Zeković
Ulcinj, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 20.05.2014. 18:22h

Hotel Zan iz Ulcinja će u periodu od 1. do 6. juna osloboditi 30 smještajnih jedinica (apartmana) na bazi polupansiona za 30 četvoročlanih porodica iz Srbije i BiH.

Uprava tog hotela se na taj način pridružuje pomoći ugroženima u poplava koje su zahvatile region.

Nedavno je porodica Siniše Meštrića iz Dubrovnika odlučila da pokloni besplatno sedmodnevno ljetovanje za majku sa maloljetnom djecom, a njihov čin je potom podstakao i druge.

"Nudim 7-dnevni besplatan odmor u Dubrovniku u septembru 2014. U mogućnosti smo da primimo majku i 2-3 maloljetne djece. Hrana, smještaj i troškovi prevoza u oba smjera će im biti osigurani. U obzir dolaze isključivo porodice vrlo teškog imovinskog stanja. Prednost imaju djeca sa bronhijalnim problemima kojima bi promjena 'vazduha' pogodovala zdravstvenom stanju. Ovo stavljam na zid ukoliko neko od mojih prijatelja ima predlog te se nadam kako bi ovakva akcija mogla doći na neki viši nivo, npr. kod društva iznajmljivača te da svi svoje apartmane, sobe na jednu sedmicu post-sezone ustupe onima koji sebi to nikada ne bi mogli sami da priušte", napisao je Siniša Meštrić nedavno na Facebooku.

Bonus video: