Sanacija ulice: Stubovi prekrili saobraćajne znakove

Horizontalna signalizacija još nije završena, a saobraćajni znaci da su u blizini pješački prelazi su “skriveni” novim stubovima za rasvjetu i nevidljivi vozačima
2 komentar(a)
Ažurirano: 14.05.2014. 14:07h

Sanacija dijela Njegoševe ulice u Herceg Novom u dužini od 530 metara od raskrsnice na Toploj do zgrade Opštine završena je prije dva i po mjeseca. Radovi su koštali 360.000 eura, još 40.000 eura izdvojeno je za javnu rasvjetu. Pješaci i vozači ukazuju na neke manjkavosti (ne)urađenih radova.

Horizontalna signalizacija još nije završena, a saobraćajni znaci da su u blizini pješački prelazi su “skriveni” novim stubovima za rasvjetu i nevidljivi vozačima. Za vozače i turiste nevidljiva je i informativna tabla kod zgrade Opštine sa smjerokazom za Turističku organizaciju i centar grada.

U hercegnovskoj opštini ne postoji katastar saobraćajnih znakova, a savjet za bezbjednost saobraćaja ne radi već duže vrijeme. Među stručnom javnošću je kritikovan i sastav tog tijela, jer su članovi birani po partijskom, a ne strukovnom kriterijumu.

Galerija

Bonus video: