Bar: Cakansport omogućio kvalitetan basket u Makedonskom naselju

„Basketaši“ iz zgrada „Mavrova“ i „Pelagonije“ aplauzom su dočekali donatora i tablu, koja će ubrzo zamijeniti dosadašnju
1 komentar(a)
Bar, Cakansport, Foto: Radomir Petrić
Bar, Cakansport, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 07.05.2014. 14:47h

Radomir Novaković Cakan, vlasnik lanca prodavnica sportske opreme „Cakan sport“; još jednom se odazvao molbama barskih sportista rekreativaca: na poziv zaljubljenika u basket iz Makedonskog naselja, Novaković je danas donirao novu tablu i obruč za omiljeno igralište na parkingu pored dječjeg vrtića.

„Basketaši“ iz zgrada „Mavrova“ i „Pelagonije“ aplauzom su dočekali donatora i tablu, koja će ubrzo zamijeniti dosadašnju, načetu zubom (ne)vremena. Novaković je u svom stilu pozdravio omladince-rekreativce, navodeći da su mu se zahvalile i dvije gospođe iz susjednih zgrada.

"Zatražile su mi broj telefona da me pozovu u tri sata ujutro da vas zamolim da okončate basket na parkingu. Šalu na stranu, ovo kultno igralište je iznjedrilo brojne vrhunske igrače iz Bara, među njima i NBA zvijezde kao što je Saša Pavlović i najmanje što je naše preduzeće moglo da uradi z aovu omladinu i barsku košarku je bila ova tabla. Sport je zdrav način života koji ćemo uvijek podržavati, kao i sve sportiste", rekao je Novaković.

Bonus video: