Port of Adria donirala školski pribor barskim prvacima

"Roditeljima i prvacima, kao i njihovim nastavnicima želimo uspješan početak školske godine i mnogo uspjeha u sticanju novih znanja", dodaju iz PoA
140 pregleda 1 komentar(a)
Port of Adria, dopremanje djelova za vjetroelektarnu Možura, Foto: Port of Adria
Port of Adria, dopremanje djelova za vjetroelektarnu Možura, Foto: Port of Adria
Ažurirano: 23.08.2018. 11:57h

AD Port of Adria (PoA) u većinskom vlasništvu turskog Global Ports Holdinga i ove godine donira poklon pakete sa školskim priborom za sve đake prvake na teritoriji opštine Bar. Ističući da su ove aktivnosti “u okviru misije društveno odgovorne kompanije koja podržava lokalnu zajednicu”, služba za odnose s javnošću PoA je navela da je pripremljeno ukupno 575 paketa školskog pribora koji će u saradnji sa školama biti dostavljeni prvacima prvog dana škole.

"Roditeljima i prvacima, kao i njihovim nastavnicima želimo uspješan početak školske godine i mnogo uspjeha u sticanju novih znanja", dodaju iz PoA.

Prema istim navodima, kompanija je 2015. dodijelila vrijednu donaciju Srednjoj Ekonomsko-ugostiteljskoj školi u Baru “sa ciljem unapređenja rada školskog Preduzetničkog centra”, a od 2017. isplaćuju se mjesečne stipendije najboljim studentima – djeci zaposlenih u PoA.

Bonus video: