Normalizovan saobraćaj na pruzi Beograd-Bar

Željeznički saobraćaj na barskoj pruzi bio je u prekidu sinoć od 19.30, nakon što je između željezničkih stanica Valjevo i Gradac došlo do odrona
95 pregleda 3 komentar(a)
pruga, Foto: Zoran Đurić
pruga, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 25.04.2014. 08:45h

Saobraćaj na pruzi Beograd-Bar normalizovan je nakon što su otklonjene posljedice odrona koji je oštetio prugu i kontaktnu mrežu zbog čega je nekoliko sati saobrachaj na tom dijelu pruge bio prekinut.

Kako je saopšteno iz Željeznica Srbije, redovan željeznički saobraćaj na pruzi Beograd-Bar uspostavljen je jutros u 4.46, a svi vozovi saobraćaju redovnom trasom i po redu vožnje.

Željeznički saobraćaj na barskoj pruzi bio je u prekidu sinoć od 19.30, nakon što je između željezničkih stanica Valjevo i Gradac došlo do odrona, koji je oštetio prugu i kontaktnu mrežu.

Stručne službe srpskih željeznica do ranih jutarnjih sati radile su na popravci pruge i otklanjanju posljedica ovog odrona. Zbog odrona se tokom noći željeznićki saobraćaj odvijao izmedju Beograda i Bara pomoćnim prevoznim putem, preko Lapova i Kraljeva, i rečeno je da će zbog toga vozovi kasniti nekoliko sati.

Bonus video: