Koncert plesnog kluba “Duga" večeras u Beranama

Plesni klub djeluje u okviru Kulturno-umjetničkom društvu “Duga", koje je nedavno slavilo deceniju od osnivanja
51 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 05.04.2014. 12:15h

Plesni klub “Duga" iz Berana povodom pet godina postojanja noćas će u sali Centra za kulturu održati koncet koji će početi u 19 časova.

“Koncert nosi naziv “Big bang” (Veliki prasak), a inspirisan je koreografijom istog naziva koja će biti najatraktivnija po stilu, jer predstavlja kombinaciju čarlstona i hip-hopa, a zaokružena je interesantnom pričom", kazala je "Vijestima" koreografkinja Duge Marina Nina Rmuš.

Plesni klub djeluje u okviru Kulturno-umjetničkom društvu “Duga", koje je nedavno slavilo deceniju od osnivanja.

Rmuš je kazala da će na koncertu nastupiti šest grupa, različitih starosnih kategorija koje će odigrati 11 koreografija u plesnim stilovima street dance show, hip-hop, show dance i ethno-folk show.

"Osim u sadržajnom, koncert će biti drugačiji od prethodnih i u tehničkom smislu. Pripremljen je i retrospektivni prikaz rada “Duge” propraćen slikama i video zapisima sa državnih i balkanskih takmičenja, kao i nastupa u Beranama i drugim gradovima u Crnoj Gori", kazala je Rmuš objašnjavajući da na taj način žele da podsjete sugrađane na njihova dostignuća u period od pet godina.

Plesači Duge, kako je kazala, su uložili veliki trud kako bi koncert učinili zaista velikim i očekuju veliki odziv građana koji podržavaju njihov rad.

Bonus video: