Kaciga glavu čuva

Među 15 izlagača, ove godine svoj štand ima i Uprava policije, s ciljem da se posjetiocima ukaže na važnost nošenja zaštitnih kaciga i druge opreme
89 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 04.04.2014. 16:32h

Ljubitelji motora do nedjelje u 22 časa mogu da razgledaju i kupe motore i opremu, tokom II Moto šoua, koji je otvoren u Delti.

Među 15 izlagača, ove godine svoj štand ima i Uprava policije, s ciljem da se posjetiocima ukaže na važnost nošenja zaštitnih kaciga i druge opreme.

"Naš cilj je okupljanje zastupnika vodećih brendova moto-industrije, prateće opreme, djelova i svih relevantnih organizacija koje pružaju podršku vozačima. Osnovna ideja ovog projekta jeste promocija značaja motoindustrije, sa komercijalnog ali i aspekta životnog stila. Osim što je izložbenog karaktera, 'Moto Show' će pružiti neophodne informacije svim znatiželjnim posjetiocima u vezi sa načinom i mogućnostima kupovine motora, skutera i prateće opreme, ali i izuzetno bitne informacije kada su u pitanju zakonske regulative i bezbjednost u saobraćaju", kazao je portparol manifestacija Sergej Ćetković.

Policajac Igor Ivanović je kazao da su motociklisti najugroženiji učesnici u saobraćaju.

Posjetioci mogu da uživaju u najrazličitijim modelima dvotočkaša, pratećoj opremi (kacigama, rukavicama, jaknama), pneumaticima, GPS uređajima...

Ponuda će biti upotpunjena akcijama, promocijama i poklonima.

Galerija

Bonus video: