Mugoša nije u kontaktu sa Pamelom

"..A šta se dalje dešava sa Pamelom ili bez Pamele na crnogorskom Primorju, morate pitati predstavnike Atlas grupe, jer je ona bila promoter"
380 pregleda 11 komentar(a)
pamela, Foto: Luka Zeković
pamela, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 24.02.2014. 15:03h

Gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša je kazao da bi na sjutrašnjoj sjednici Skupština trebalo da usvoji predlog odluke o “prebijanju” milionskog poreskog duga preduzeća “Putevi” i Vlade.

Mugoša je na konferenciji povodom sjutrašnje sjednice, objasnio da će se usvajanjem odluke, koja je po hitnom postupku uvrštena u dnevni red, omogućiti bivšim radnicima “Puteva” da odu u penziju ili da im se poveže radni staž.

Glavni grad je, kako je ranije saopšteno, ponudio Vladi poslovni prostor od 436 kvadrata na Bulevaru "Džordža Vašingtona" i zemljište pod Goricom, kako bi "prebio" poreski dug „Puteva“ koji su u vlasništvu podgoričke opštine, od preko dva miliona eura.

Ističući da će na sjednici biti riječi i o predlogu od­lu­ke o sta­vlja­nju u funk­ci­ju po­slov­nog pro­sto­ra na ju­žnoj tri­bi­ni Grad­skog sta­di­o­na u for­mi pri­vat­no – jav­nog partnerstva za potrebe gradske televizije, Mugoša je kazao da su neke televizijske kuće ranije bile zainteresovane za partnerstvo sa Glavnim gradom. Do kraja ove sedmice bi, kako je rekao, trebalo da bude raspisan i javni oglas.

“Taj prostor je u odličnom stanju, održavamo ga, ali mu je potrebna i nova tehnologija... Procijenili smo u ovom momentu da možda nema ni potrebe da mi finansiramo jedan takav medij, s obzirom da je sjedište svih medija koncentrisano u Podgorici.

Želimo veće prisustvo i učešće građana u kontaktu sa našim saradnicima na svim nivoima i ,konačno, da imamo direktne prenose skupštinskih zasijedanja”, kazao je Mugoša.

Za Pamelu pitajte Atlas

Odgovarajući na pitanje “Vijesti” šta je bilo sa investicijama o kojima je ranije razgovarao sa Pamelom Anderson i da li su u kontaktu, odgovorio da je glumica bila gošća “Atlas grupe” i da je važno da “konačno imamo završetak kompleksa Atlas grupe”.

“A šta se dalje dešava sa Pamelom, ili bez Pamele, na crnogorskom primorju, morate pitati predstavnike 'Atlas grupe', jer je ona bila promoter, kako se radi u savremenom marketingu svuda po svijetu”, kazao je Mugoša.

Oskudno odjevena, kršeći rigorozna pravila oblačenja koja je Mugoša ranije uveo, popularna “čuvarka plaže” je u julu 2009. razgovarala sa gradonačelnikom o investicijama...

Anderson je tada najavila da bi mogla da postane vlasnica luksuznog stana u “Atlas Kapital Centru”, ali da je veooma zainteresovana da uložu spa centar turističko-bolničkog centra u Meljinama...

Bonus video: